Frisse frambozentaart
Verwarm de oven voor op 175 °C Havermout fijnmalen.
Smelt de kokosolie en doe deze in een kom met de havermout,
kruiden en het zout. Goed mengen. Bekleed de bodem van de bakvorm met bakpapier en doe hier het havermoutmengsel op. Druk goed aan met de achterkant van een lepel.
3. Zet de bodem in de oven voor 15 minuten. Laat goed afkoelen.
4. Smelt de chocola au-bain-marie. Breng dun laagje aan op de
afgekoelde bodem.
Vulling
5. Leg de blaadjes gelatine voor de vulling 5 minuten in koud water om te weken. Doe ondertussen de kwark met de honing in een kommetje en roer goed door.
6. Knijp de gelatineblaadjes een beetje uit en laat in een pannetje op zacht vuur smelten. Voeg het gelatinemengsel toe aan het kwarkmengsel. Roer goed door. Schenk de kwarkvulling op de inmiddels gestolde chocoladehavermoutbodem. Zet nu in de koelkast voor tenminste 3 uur.
Topping
7.Leg de 4 blaadjes gelatine voor de topping 5 minuten
in koud water om te weken. Zet pannetje op het vuur en doe hier het fruit in. Voeg frambozensiroop of voeg honing toe nadat het fruit heeft gekookt. Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg toe. Roer goed door en laat 5 minuten afkoelen.